Bragdmerket – oppdatert tabell

Bragdmerketabellen er nå oppdatert etter VM og sommerens NM. Du finner tabellen og informasjon om bragdmerket på denne siden. Harald Stenvaag topper sjølsagt lista, men Jeanette Hegg Duestads sterke innsats i EM, European Games, VM og verdenscup denne sesongen har ført henne forbi Pål Hembre og opp på 2.plass.

Det er nå 294 skyttere som har oppnådd 6 poeng og som dermed har kvalifisert seg for bragdmerket, og totalt er det 1342 skyttere som har sikra seg poeng siden den offisielle registreringen startet i 1945.

Som vi har sagt tidligere, det er mange navn og resultater som skal registreres når denne tabellen skal oppdateres. Vi tar derfor gjerne i mot korreksjoner og suppleringer til tabellen, f.eks. kan litt ulike skrivemåter av navn gjøre at skyttere blir dobbeltregistrert.