Alle deltakerne på årets Landsstevnet for rekrutter 50m 2023

Lørdag 9. september arrangerte Elverum Sportskytterklubb Landsstevnet for rekrutter 50m.

Totalt deltok 21 skyttere fordelt på 9 klubber på årets stevne. Klubbene som var representert var Numedal SSK, Kisen MSL, Meråker Idrettsgymnas Rifle (MIR), Nøtterø, Storfjorden, Elverum Rifleklubb, Stange Sportsskyttere, Nordskogbygda og Skaun IL.

Grunnet koronapandemien og avlysninger de siste årene var dette første gang siden 2020 at Landsstevnet på 50m ble arrangert fysisk. Det var gøy at vi endelig fikk samlet de unge rifleskytterne igjen for å skyte konkurranse side ved side på samme bane. Vi håper det ga mersmak!

Siden Landsstevnet er et breddearrangement for barn og unge t.o. m. 16 år handler dette stevnet i hovedsak om å møte andre skyttere, høste erfaring om hvordan det er å skyte på et stevne, og å ha det gøy med skyting uten krav til sportslig nivå.

Alle deltakere fikk selvsagt utdelt sitt velfortjente diplom og deltakermedalje. For de 3 beste i klassene U-12, U-14 og U-16 ble det i tillegg delt ut klassemedaljer. Vi gratulerer vinnerne! Du kan trykke deg inn på lenken under resultater for å se en fullstendig resultatliste.

NSF ønsker å takke årets arrangør, Elverum Sportskytterklubb, for et flott stevne! Det var en innholdsrik helg i Elverum med Landsstevnet for rekrutter, NM og Elverum Open. En takk til alle de dyktige menneskene i klubben som tok i mot rekruttene på Terningmoen denne helgen.

Til slutt vil vi takke og gratulere alle rekruttene som har deltatt! Vi håper dere fortsetter å ha det gøy med skyting, så ses vi igjen til neste år!

Resultater

Resultatene finner du her:

Resultatliste Landsstevnet for rekrutter 50m 2023

Landsstevnet for rekrutter 50m 2024

Vestre Bærum Salongskytterlag arrangerer Landsstevnet 50m neste år. Datoen er ikke satt enda, men mer informasjon kommer.

Har du spørsmål eller innspill til Landsstevnet for rekrutter? Send en e-post til idrettskonsulent i NSF Henrik Alvær (henrik.alvaer @ skyting.no)

Bilder