NM PPC!

Norgesmesterskapet i PPC ble i helgen arrangert av Åsane Pistolklubb, selv om været ga noen utfordringer – ble det fortsatt bedre enn først spådd. Dette ga dog ingen virkninger på hverken humør eller gjennomførelse av norgesmesterskapet.

Leder av Breddeidrettskomitéen, Thomas Strøm var NSFs representant på mesterskapet, og skryter svært av både arrangør og skyttere for fremragende arrangement og deltakelse. Selv ble han utfordret til å delta på årets NM, og tok dette med strak arm. «Resultatmessig står det ene og alene på skytteren, men det var veldig artig», kan Thomas fortelle i etterkant.

Resultatmessig var Haakon Hegstad årets NM-konge, med innkassering av tre individuelle NM-gull: Revolver 1500, Open og SH5/SSA. Christian Hegstad ble norgesmester i Pistol 1500. I lagskytingen tok også brødrene dobbel norgesmestertittel for revolver og pistol, og Haakon tar med seg til sammen fem norgesmestertitler med seg etter helgen.

Arnth Lien tar også med seg to individuelle sølvmedaljer på hjemmebane, samt et sølv på lagskytingen.

Vi gratulerer med flotte prestasjoner til alle skyttere, og til gull- og medaljevinnere. Vi takker også Åsane Pistolklubb for et flott arrangement!

Fullstendige resultatlister finner du her: Resultater NM PPC 1500 Bergen 2023[9]