Inspirerende jentesamling!

Etter tre år kunne vi endelig ønske alle jenter velkommen til Jentesamling – Denne gang på Norges Idrettshøgskole, på Sognsvann på lørdag.

Det var en fantastisk dag på Sognsvann, med utrolig godt engasjement, og en gjeng med løsningsorienterte jenter. Det er svært motiverende og høre om alle planer i fremtiden, og gleder oss til å dele disse etterhvert som de kommer!

Det var tidlig oppstart for flere da Sunn Idrett med Beate Anstensrud startet klokken 09.00, og derfra hadde Jenny Stene og Jeanette Hegg Duestad presentasjoner om motivasjon og stressmestring. Zaineb Al-Samarai hadde også et svært inspirerende innlegg, med spesielt fokus på kvinner i lederposisjoner- og styremedlemmer.

Etter lunsj var det treningsøkt med fokus på styrke og stabilitet sammen med Jenny og Jeanette. Her var det fokus på hvordan trene skadeforebyggende. Kate Sønstebø fra Norges Volleyballforbund kom også og fortalte om deres lederprogram for kvinner, og økning i antall kvinnelige trenere og ledere.

Det ble også satt av god tid til diskusjoner og workshop, og som vanlig var det svært høyt engasjement, interesse og forslag til fremtidige tiltak på klubbnivå. Det kom også mange gode tips til videre utvikling av Jenter i Sentrum- prosjektet vårt.

Vi takker alle deltakere for en fantastisk helg, og ser frem til neste samlingspunkt!

Les mer om Jenter i sentrum her.