Dato klar for landsstevnet for rekrutter, NM 10- og 15 meter

Sett av datoer for NMer og landsstevnet for rekrutter!

Vi setter av datoer og gjør oss klare for flere store arrangementer på vårparten. Først på programmet er norgesmesterskapene på 10- og 15 meter. 10 meter luftrifle og -pistol avholdes i Alfhallen av Kisen MSL 15.-17. mars. 15 meter rifle blir på Ekeberg av Nordstrand Sportsskyttere, 13.-17. mars.

Endringer i riflereglementet ble vedtatt på styremøte i helgen (informasjonsartikkel på 15 meter finner du her), og vi håper å se mange skyttere skyte om norgesmestertitler på våre nye øvelser på 15 meter: Match og 60 skudd liggende.

Landsstevnet for rekrutter avholdes i Eidskog av Eidskog Sportsskyttere. Datoen for dette er 6. april.

Vi oppfordrer til å sette av datoene, mer informasjon og påmelding kommer.