NM Para og Kisen Open vel gjennomført!

Grunnet kollisjon med den internasjonale terminlista ble NM 10 meter para flyttet fra mars til Kisen Open, som ble gjennomført i helgen. Likevel er det flere skyttere som har fått gjennomført gode konkurranser i helgen.

I SH1 menn ble Espen Børsum Jensen norgesmester med 539 poeng.

Innledende var Amanda Dybendal best med 630,5 poeng i SH1, dette foran Monica Lillehagen som skøyt 623,7 poeng. I finalen var det jevnere, men Monica vant nok en norgesmestertittel foran Amanda med 247,5 poeng. Monica fulgte også opp med en norgesmestertittel på stående med 579,7 poeng.

På liggende i SH2 var Vegard Krogsæther best innledende med 630 poeng. Han fortsatte den gode skytingen i finalen, og satte juniorrekord med 250,1 poeng. Dette holdt nesten helt til topps, men Therese Løvhaug var best, og ble norgesmester med 250,7 poeng. Martin Sørlie-Rogne ble nummer tre med 229,5 poeng, etterfulgt av Magnus Himle-Hopland med 205,8 poeng.

Martin Sørlie-Rogne ble norgesmester i SH2, stående med 624,3 poeng på søndag.

Også vellykket Kisen Open
Det var som forventet flere gode resultater under Kisen Open, og utenom norgesrekord til Vegard Krogsæther, som nevnt over – satte Ole Harald Aas også norgesrekord i finale for senior menn med 243,0 poeng. Dette var nesten 7 poeng over egen norgesrekord fra Kisen Open i 2020. Også Ole Martin Halvorsen satte norgesrekord 253,5 poeng. Jon-Hermann Hegg besatte forrige rekord på  252,9 poeng under NM Melhus. Likevel er Ole Martins nåværende rekord over verdensrekord på øvelsen.

Vi gratulerer norgesmestere, medaljevinnere og utøvere med gode prestasjoner, og takker for flott underholdning. Videre takker vi Kisen MSL for både god gjennomføring av Norgesmesterskapet og Kisen Open. Vi ser frem til «resten» av Norgesmesterskapet i mars!

Fullstendige resultater for både NM og Kisen Open finner du her: Lørdag / Søndag