Hjemmebanekonkurransen er i gang!

De første resultatene på hjemmebanekonkurransen på 15 meter er kommet, og vi er i gang! Du vil også på sosiale medier se litt av gjennomføringen hos noen klubber – og håper også at fler sender bilder som vi kan publisere!

Du vil denne uken finne (noenlunde) oppdaterte resultatlister her. Frist for å sende inn resultatene er 23.59 søndag (28. januar) kveld. Klubben som vinner pizzakveld legges ut mandag 29. januar.

Her finner du informasjon om regelverket, klasser og øvelser.

Vi håper flest mulig tester programmet denne uken, og vi minner om at den er åpen for alle – uavhengig om du er medlem, eller ikke. Dermed er det bare å skyte, og sende inn resultater til: Gyda.winther @ skyting.no.

Skal det være feil med resultatlister, eller det er andre spørsmål er det bare å ta kontakt med Gyda.

 

Obs.

Vi har fått spørsmål tilknyttet kikkertklassen i DFS, og allerede fått tilsendt resultat i denne klassen. Selv om det ikke er en klasse i vårt program, er det helt i orden å sende inn resultater – konkurransen er for å få flest mulig til å teste. Minner om at dette ikke er en klasse hos oss i ordinære stevner, men selvsagt fullt mulig å gjøre på trening, for de som har mulighet til det.