Det var 157 starter fra 26 klubber som deltok på hjemmebanekonkurransen på 15 meter sist uke, og det er mange flotte tilbakemeldinger om tiltaket! Vi er glade for å høre at det bidrar til både mer aktivitet, men også at det bidrar til å få testet programmet.

I resultatlistene kan man se at noen har gjennomført med/uten desimaler på 60 skudd, (i tillegg til noen med kikkert som så svært ønsket å delta) noe som ikke har noe å si for denne konkurransen. Vi ser på det som en fin måte å sette seg inn i det nye programmet, og håper det falt i smak.

Vi kan også gratulere Lundamo Sportsskytterklubb, som vinner en pizzakveld til klubben! Mail er sendt til klubben.

Fullstendige resultatlister finner du her.

Vi takker for deltakelsen, og prissetter alle resultater, men også tilbakemeldinger og innspill på både programmet og hjemmebanekonkurransen.