Reisebrev fra Råde

Nytt reisebrev fra vår klubbutvikler Wenche Horten:
«Råde Sportsskytterklubb ble opprettet i mars 2023. Og har holdt på i klubben siden de fikk seg et lokale i august 2023.

Jeg var så spent på hvordan det så ut i deres lokale. Jeg følger klubben på sosiale medier og ser at her er en klubb som gjør masse for sine medlemmer. Belinda Rostad bestemte seg for å danne en egen klubb. Tok trener og dommerkurs og fant et egnet lokale. Der har hun med seg datter Aisha Rostad og hennes samboer Magnus Lund. Sammen har de klart å danne denne fine klubben som er i vekst. De reiser rundt og delta på stevner. Trener rifle der tre dager i uka. Belinda er faktisk i klubben seks dager i uka, for da hun ikke trener rifleungdommene så skyter hun pistol selv. Hun er en skikkelig ildsjel.

Jeg kunne dele med dem litt av min erfaring som leder i egen klubb og erfaringer fra andre klubber. Samt hvilke tilbud og muligheter de har fra Norges Skytterforbund og Norges Idrettsforbund. Så her skal fortsette å kurses og jobbes på.

Denne klubben er også de første i Norge som kjøpte Inband elektroniske skiver fra Finland . Så fort Belinda har klart å få noen sponsorer og midler så kjøper hun en ny skive. Målet er seks skiver. Nå har de straks fire. Belinda kan fortelle at de tenker langsiktig og har en 5-årsplan. Det er veldig smart. Slik skal de kan få realisert mange av sine drømmer og tanker.

Gleder meg veldig til å følge med videre på hva de gjør. Får daglig snapper fra banen det synes jeg er koselig. Aisha gikk tre år på skytterlinja på NTG. Den erfaringen hun har fra skyting på skolen tar hun med seg inn og lærer de andre i klubben. Her er det skyttere som vil og kan.

Vi fikk sammen laget en god fremdriftsplan for klubben, basert på deres ønsker og tanker.»

På bildet ser vi fra venstre: Ann-Jeanette Lund, Magnus Lund, Aicha Rostad, Belinda Rostad, Louise Kjenne Skaarud og Isabella Rostad Molvik.