Ny hjemmebanekonkurranse på 15 meter!

Vi fikk svært gode tilbakemeldinger på vår hjemmebanekonkurranse tidligere i januar! For at fler klubber og skyttere skal få testet det nye programmet vårt på 15 meter, arrangerer vi derfor ny konkurranse i uke 10. For å få testet det nye programmet på 15 meter arrangerer vi hjemmebanekonkurranse! Denne gjennomføres fra 4.-10. mars, siste frist for å sende inn resultater er 10. mars.

Alle skyttere uavhengig av medlemskap kan delta, det vil si at det er åpent for deltakelse også for DFS-skyttere, slik at man kan teste programmet om ønskelig.

Det vil være mulig å delta både på match (også mulighet for kne-match) og 60 skudd liggende (veteraner, ungdom og B-klassen kan skyte 40 skudd liggende). Her finner du informasjon om øvelsene. Det er mulig å sende resultater for utvidet match, da blir dette også tellende som liggende.

Vi anbefaler at en person sender samlet resultater fra klubb, men enkeltutøvere kan også sende sine resultater. Disse sendes i løpet av uken til helene.ronningen @ skyting.no.

Blant deltakerne vil det bli trukket en klubb som får gratis pizzakveld.
Alle resultater vil bli oppdatert fortløpende i dette dokumentet.

Dersom du ønsker å dele ut diplomer, kan du laste ned diplom her.

Gjerne også send oss bilder fra hjemmebanekonkurransen, så får vi også postet bilder på skyting.no, og på sosiale medier. Disse sendes også til helene.ronningen @ skyting.no.