Oppsummering av NM 10m og 15m

Sist uke gikk NM 15m rifle og NM 10m luftpistol og luftrifle av stabelen , og Nordstrand Sportsskyttere og Kisen MSL kan se tilbake på hvert sitt vellykkede mesterskap, både sportslig og arrangementsmessig. NSF ønsker å takke begge arrangører for flott innsats – bra jobbet!

Det faktum at det var nesten 350 starter på NM 15m var spesielt morsomt. Erfaringene rundt det nye programmet vil evalueres i etterkant, og noen justeringer vil trolig komme. Hovedinntrykket fra dagene på Ekeberg var uansett positivt; dette var åpenbart et NM som falt i smak hos mange utøvere – morsomt! En ekstra honnør til Nordstrand Sportsskyttere for meget service-innstilt og hyggelig funksjonærstab.

Alfhallen var også godt besøkt i helgen, og det var mye fin skyting å se, inkludert noen svært spennende finaler. De erfarne arrangørene i Kisen MSL gjennomførte nok en gang et bra mesterskap; alltid hyggelig å møte gjengen til Bergsvein.

Når det gjelder resultater, har det aller meste blitt lagt ut fortløpende på Facebook, foruten arrangørenes egne nettsider. For fullstendige resultater, se her:
NM 15m (OBS! Det er noen feil i lag-resultatene, disse vil bli korrigert så snart som mulig)
NM 10m (Kisen MSLs NM-side, resultatene ligger i kolonnen til høyre)
– Se også resultatene fra NM 10m para, som ble arrangert sammen med Kisen Open i januar

Til slutt: takk til alle deltagere for god oppførsel og fin stemning på begge mesterskap. NSF-miljøet er hyggelig og inkluderende, slik det skal være. Vi gleder oss til de kommende NM – lykke til med trening og konkurranser fremover.