Nye produkter i nettbutikken

Vi har denne uka lagt til flere nye produkter i NSFs nettbutikk: https://nsfnettbutikk.no/, der klubber, skyttere og andre interesserte kan bestille regel- og kurshefter, tøymerker,  klistremerker og annet materiell.

Maskoten Magne som allerede finnes som nøkkelring med skytevest, er nå også kledd opp i skytedress (se bildet i toppen av artikkelen). Begge nøkkelringene koster 12 kroner.

Skyt med oss-prosjektet, der det tidligere er lagt ut plakater, diplomer og denne flotte buff’en, er nå supplert med et klistremerke til 5 kroner stykket (se bilde i toppen av artikkelen).

I Skyt med oss-prosjektet inngår også merkeskyting for ungdom og junior, i første omgang i øvelsene luftpistol, luftrifle, nordisk trap og skeet. Det er fem merker skytterne kan vinne, fra Nybegynner, der merkekravet er satt ganske lavt, og opp til Gull, der man må prestere på et relativt høyt nivå.

Disse fem merkene er nå også å få kjøpt fra nettbutikken. Slik ser merkene ut, de koster 8 kroner stykket: