Informasjon om NM 50 og 300 meter rifle

Det har vært utfordringer med å finne dato som passer med den nasjonale og internasjonale terminlisten, men nå foreligger datoer for NM rifle. For ungdom, junior, senior og para vil NM 50 meter arrangeres parallelt med NM 300 meter; begge mesterskapene går av stabelen 6.-8. september.

Som tidligere kjent arrangeres NM 50 meter for veteranklassene i Levanger 27.-28. juli.

NM 50 meter arrangeres av Ringerike Sportsskytterlag på Ringerike Skytterlags bane, Vågård. Her vil ungdom og junior skyte match og liggende på lørdag, mens senior og para skyter match og liggende på søndag.

NM 300 meter arrangeres på Terningmoen av Elverum Sportsskytterklubb med match, standardgevær på fredag. Seniorene skyter match og ligg på lørdag, mens juniorene har sine konkurranser på søndag.

Det vil fortløpende komme mer informasjon om alle NM’ene nevnt over, men skytterne kan nå begynne å planlegge etter dette programmet.