Norma Ungdomscup

NORMA UNGDOMSCUP

RESULTATER FOR NORMA UNGDOMSCUP 2020-2021

Trykk på denne linken for å finne resultatene.

HVA ER NORMA UNGDOMSCUP?
Dette er en cup som skytes på klubbens hjemmebane, mens resultatene registreres på nett slik at skyttere fra hele landet kan følge med på hvordan de ligger an. Dette er en morsom cup som er enkel å arrangere!

HVEM ER CUPEN FOR?
Ungdom fra 11-20 år. Det vil si fra klasse U12 til og med junior. Vinteren 2020-2021 vil cupen være for luftpistol og luftrifle.

HVORDAN MELDER JEG PÅ UTØVERE FRA KLUBBEN MIN?
Fyll inn påmeldingskjema og send til Oda Løvseth på mail oda.lovseth @ skyting.no

HVORDAN ARRANGERER VI DET?
Cupen består av 7 runder (redigert 6.november 2020 jfr. koronasituasjonen) hvor de 3 beste rundene vil telle i rangeringen. Klubben kan arrangere runden på en vanlig treningskveld eller skyte resultatet i en konkurranse. Men alle deltakerne fra klubben må velge samme trening/konkurranse som skyting om cupresultat.

Nytt for årets cup er at det er satt opp en sjette runde. Denne runden er ment som en reserveuke for de som etter fem runder kun står med to resultater og dermed mangler det tredje for å kunne bli rangert. Merk dere at denne runden kun er for skyttere som mangler et siste resultat for å kunne bli rangert, og ikke en runde for å forbedre resultater, slik den fjerde og femte runden kan være.

HVILKE UKER SKAL VI KONKURRERE?

1 Uke 46, 9.-15.november
2 Uke 50, 7.-13.desember
3 Uke 3, 18.-24.januar
4 Uke 7, 15.-21.februar
5 Uke 11, 15.-21.mars
6 Uke 12, 22.-28.mars (tidligere ekstrauken, nå åpen for alle)
7 Uke 15, 12.-18.april
8 Uke 17, 26.april-2.mai

HVORDAN REGISTRERER VI RESULTATENE?

Resultatene skal registreres i et online excel-dokument. Link til dette finner du i kolonnen til høyre sammen med regler og retningslinjer for cupen.

Her er det kun kontaktpersonene for Norma Ungdomscup i klubben som vil ha tilgang til å redigere og vi anbefaler at den som skal registrere resultater har en Gmail da vi bruker Google Docs. Resultatene MÅ registreres samme uke som cuprunden arrangeres

Alle vil ha tilgang til å se resultatene.

STÅENDE MED STATIV

Ungdom som begynner med skyting i 11-12 års alderen får mange år som sittende skyttere. For å inspirere ungdom til å begynne å trene stående litt tidligere har vi nå opprettet en egen klasse her i Norma Ungdomscup hvor de kan skyte stående med stativ eller annen støtte. Klassen kaller vi «SMS».

Stående skytestilling kan være tungt for musklene til unge og ferske skyttere. Ved å bruke støtte blir skytteren kjent med den nye skytestillingen samtidig som de ikke får full belastning.

Vi vil også oppfordre skyttere og trenere til å ha fokus på fysisk trening ved siden av. Spesielt rygg, mage og skuldre.

Skyttere fra klasse U12 til U15/16 kan delta i denne klassen. De kan i tillegg skyte i sin ordinære klasse og må da skyte 2 programmer i løpet av konkurranseuken

Se illustrasjonsbilder i «Regler og retningslinjer»

Spørsmål eller tilbakemeldinger?

Kontakt Oda Løvseth på oda.lovseth @ skyting.no

Påmeldingsfrist

Påmeldings- og betalingsfristen er 15.oktober. Påmeldingsskjemaet under fylles ut og sendes til oda.lovseth @ skyting.no

Viktige dokumenter

Regler og retningslinjer pistol

Regler og retningslinjer rifle

Påmeldingsskjema

Resultatregistrering

PREMIERING

Alle skyttere som deltar i klasse U12 mottar deltakerpremie (husk å huke av i påmeldingsskjema)

Gull, sølv og bronse til alle klassevinnerne

Premier til en verdi av kr 10 000,- fra Norma!

2 heldige klubber med utøvere som deltar vil bli trukket som vinnere av en Scatt Basic til en verdi av kr 7500,-!

SPONSORER:

 

Loading...