Digitalt forbundsting 2021

24. april 2021 / / /

Norges Skytterforbunds forbundsting for 2021 gjennomføres digitalt helgen 24.–25. april, og du kan følge hele tinget digitalt via livestream.

På grunn av koronaviruspandemien gjennomføres NSFs forbundsting digitalt i 2021, via møteverktøyet GoPlenum. Kretsene, samt medlemmer av valgkomiteen, lovkomiteen og kontrollkomiteen, har mottatt invitasjon til tinget, men en fordel med å gjennomføre tinget digitalt er at alle som ønsker det i år kan følge med direkte via livestreaming på nett.

Lørdag 24. april fra klokken 11:00 og utover er satt av til et «formøte» med generell informasjon, uformell gjennomgang av tingsakene og utdeling av årets priser, mens selve forbundstinget gjennomføres søndag 25. april fra klokken 09:00 til senest 15:00.

Link til livestreaming av både «formøtet» og selve forbundstinget legges ut her på denne siden og våre Facebook-sider samme dag arrangementene gjennomføres.

Tingdokumenter til nedlastning:

I tillegg til forbundstinget var det i utgangspunktet også planer om en digital jubileumsfeiring i anledning av at Norges Skytterforbund feirer 75 år. Men med utgangspunkt i den fortsatt meget krevende koronapandemisituasjonen som tilsier minst mulig mobilitet og begrensning av fysiske arrangement, besluttet man å utsette den digitale jubileumsfeiringen, berammet til lørdag 24. april, inntil videre. Det var opprinnelig planlagt en studiosending med flere gjester – foruten lokale, fysiske klubbsamlinger. Som følge av utsettelsen vil tildeling av de årlige prisene i regi av Breddeidrettskomitéen og Toppidrettskomitéen, foruten Bragdstatuetter, deles ut som en del av det digitale «formøtet» til forbundstinget.