WC paraskyttere, Al Ain

16. februar 2019 / / /

Årets første WC-stevne for paraskytterne arrangeres i Al Ain i De Forenede Arabiske Emirater (UAE) fra 16.–24. februar!

Klokken 11:15: R6 – Mixed 50m Rifle Liggende SH1

(Basert på SIUS sine lister per tirsdag 19. januar. Oppdateres fortløpende med flere øvelser etter hvert som det foreligger. Alle tidspunkter er norsk tid.)

Følg liveresultater fra konkurransene på skiveleverandøren SIUS’ sine nettsider.

Følg også våre facebooksider for oppdateringer her.

Se også mer informasjon om arrangementet på World Shooting Para Sports nettsider.

Nyhetsoppdateringer:

Søndag 17.02:

To av fire norske skyttere har vært i aksjon i World Cup Paraskyting i Al-Ain i De forente arabiske Emirater i helga.

SH1-skytteren Monica Lillehagen ble lørdag nummer 45 i R3, 10 m luftrifle liggende menn og kvinner, med 622,0 poeng. Her gikk finalegrensa på 632,2 poeng, og så høy finalegrense har vi trolig bare notert i VM og PL tidligere. Søndag ble Monica nummer 14 i R8, 50m rifle helmatch kvinner, med 1092 poeng. Det var 49 poeng bak en også der rekordhøy finalegrense.

Heidi Sørlie-Rogne skjøt søndag eliminering i R9, 50m liggende menn og kvinner, og kvalifiserte seg til mandagens konkurranse med 609,1 poeng. Heidi måtte stå over lørdagens trening pga sykdom, men er forhåpentligvis i godt slag når konkurransen starter klokken 1015 norsk tid i dag.

Mandag 18.02:

Sterk avslutning av Heidi Sørlie-Rogne i WC Al-Ain på 50 meter liggende, R9 i SH2, men det ble 21.plass med 610,1 poeng. Siste 30 skudd skjøt Heidi hele 309,4 poeng og ville vært trygt inne i finale med samme resultat på de første 30. Finalegrense gikk på 616,1 poeng og vi gratulerer vår svenske landslagskollega Phillip Jonsson med finaleplass etter 618,7 poeng og fjerdeplass i kvalifiseringen.

I går kveld skjøt Monica Lillehagen og svenske Håkon Gustafsson sammen på mixed lag i en helt ny WC-konkurranse i SH1 på 10 meter. Med totalt 812,5 poeng ble de nummer seks i konkurransen, drøye seks poeng og en plass bak femte og siste finalelag.

Tirsdag 19.02:

Monica Lillehagen ble nummer 15 på 10 meter luftrifle stående, R2, i morgentimene i dag. Hun skjøt periodevis meget godt og kjempet lenge om en Topp 10-plassering, i øvelsen hun ble nummer seks i under Paralympics i Rio i 2016.

Det endte med poengsummen 609,2 etter seriene 100,9-102,9-100,6-103,1-102,3-99,4. Finalegrensa gikk denne gang på 616,0 poeng.