Hvorfor Skytternes Ungdomsnettverk?

Har du en drøm om å være med å arrangere arramenter enten i klubben din, eller store internasjonale arrangementer? Eller har du kanskje lyst til å være med å påvirke norsk idrett organisatorisk i fremtiden?

Da kan dette være en veldig fin arena og starte på – her vil du møte mange som har samme drømmer, men ulike erfaringer. Videre er det et program laget for å tilrettelegge for akkurat dette, med kurs, opplæring og praktisk erfaring du kan ta med deg videre. Hovedmålet med nettverket er at vi skal ha gode unge ledere som kan være med å arrangere tidenes Europamesterskap på Hamar i mars 2022! Her vil man kunne få innblikk i alt fra TV-produksjon, sponsorarbeid, toppidrett, arrangementoppsett, frivillige – og alt annet hva inngår i et slikt mesterskap.

Arbeid i allerede tilhørende ledd

Det er også tilrettelagt at prosjektleder skal ha kontakt med ditt tilhørende organisasjonsledd, slik at du også kan få muligheten til å få relaterte oppgaver i ditt tilhørende ledd (klubb/krets/forbund) om mulig. På denne måten vil du også skaffe erfaringene, og kunnskapen til å bidra her i større grad i etterkant av programmet. Det er videre pålagt av deg som deltaker og gjøre ditt ledd oppmerksom på din deltakelse, slik at det vil være mulighet for dette.

Hvilke muligheter vil dette gi deg etterpå?

Det er ikke gitt at du vil få disse mulighetene etter å ha deltatt på programmet, men det er uten tvil større sannsynlighet dersom du jobber hardt over lenger tid, og tilegner deg kunnskapen og erfaringene som trengs. Her er noen av mulighetene du kanskje ikke har tenkt på enda?

Være med å arrangere fremtidige arrangementer

Få verv som for eksempelvis i forbundets ungdomsutvalg, eller styre

√ Få mulighet til å sitte i komitéer

√ Være med å bidra organisatorisk

Større sjans generelt å få verv og ansvar i andre idrettsorganisasjoner

Skytternes Ungdomsnettverk etter europamesterskapet

Det er ikke slik at Skytternes Ungdomsnettverk vil avsluttes etter mesterskapet, dette er et nettverk som skal fylles opp med fler dersom det trengs. Videre vil vi også tilrettelegge for oppfølging, mentorering og en delingsrrena – slik at erfaringene og kunnskapen som er tilegnet ikke forsvinner eller stagnerer. Videre er det mange store og mindre arrangementer som skal arrangeres i fremtiden – og vi ønsker å ha med deg på laget!