Sterke norske resultater i Swedish Cup

Swedish Cup i Sävsjö, det første store luftstevnet i 2015, er over. Mange norske skyttere deltok, og det er oppnådd en rekke sterke resultater.

I rifle menn senior skjøt Øyvind Solbrekken Flatla, Kisen søndag hele 627 poeng, mens Magnus Bjørnstad, Elverum oppnådde 620,1 poeng blant juniorene lørdag. Samme dag skjøt Sara Stamnestrø, Mysen fine 366 poeng i kvinnenes juniorklasse pistol. De norske skytterne har ellers sikra seg en rekke finaleplasser.

Men i finalene har det ikke gått like bra for de norske, så det er tydelig hva man må trene ekstra på framover. De eneste som virkelig har beherska finaleskytingen er de mannlige riflejuniorene. Magnus Bjørnstad vant lørdag og ble nr. 2 søndag, og da gikk gullet til Benjamin Karlsen, Kisen.

På siste konkuransedag ble det nok en seier til Benjamin Karlsen, mens Trude Johansen fra Mysen slo til med 373 poeng i kvinner junior pistol, og fulgte opp med 2.plass i finalen.

Se resultatene fra Swedish Cup her:
http://iof3.idrottonline.se/SvenskaSkyttesportforbundet/Tavlingsverksamhet/SwedishCup/News/News2013-2015/ResultsfromSwedishCup2015/