Skytterlandslaget samlet for KickOff

Hele Skytterlandslaget var samlet på Ullevål stadion i helga på et KickOff-arrangement i regi av NSF. Her fikk utøverne som er tatt ut til landslaget muligheten til å møte hverandre og trenere i tillegg til å få både faglig påfyll og fysisk trening.

Fokus for årets KickOff var fysisk og mental trening, og på programmet var blant annet en innføring i enkle øvelser i regi av Olympiatoppen som utøverne kan utføre for å holde seg skadefri samt en økt med mental trening i regi av idrettspsykolog Fam Lockert.

Landslagsskytterne fikk også presentert alle trenerne for de ulike grenene og brynet seg på en quiz om antidoping. I tillegg til det faglige og sosiale programmet kunne sportssjef Tor Idar Aune også stolt annonsere at rifleskytter Malin Westerheim – som nylig tok fjerdeplass i World Cup-finalen på 10 meter luftrifle – er den første til å bli tatt ut til “Skytterlandslaget Elite” – landslagets øverste nivå kun forbeholdt skyttere på absolutt internasjonalt nivå eller åpenbare muligheter for å nå dit.

Sportssjef Tor Idar Aune ønsket utøverne hjertelig velkommen.

Utøverne fikk brynet seg på en quiz om antidoping.

Magnus Midttun fra Olympiatoppen var til stede for å vise utøverne enkle fysiske øvelser de kan utføre for å forebygge skader.

Utøverne fikk møte trenere og diskutert veien fremover med andre utøvere. Her landslagstrener i OL-trap Magnus Østby i samtale med utøverne.