Uttak til World Cup Lerdue i Al Ain

Norges Skytterforbund har tatt ut fire skyttere til World Cup i lerdueskyting i Al Ain i april.

Norge stiller kun skyttere i skeet under årets andre World Cup-runde i leirdueskyting i Al Ain i De forente arabiske emirater 5.–16.april. De norske OL-trapskytterne står over denne runden.

Norges Skytterforbund har tatt ut følgende skyttere til WC Al Ain i henhold til oppgitte uttakskriterier:

Skeet menn:
Erik Watndal
Jørgen Engen
Ole Eilif Undseth

Skeet kvinner:
Malin Farsjø

Det er tredje gang Al Ain arrangerer World Cup i leirdueskyting. Første gang i 2013 vant Norge dobbeltseier i skeet med Tore Brovold foran Tom Beier Jensen. Brovolds seier er Norge siste i World Cup uansett skytegren.

Før skytterne skal avgårde til De forente arabiske emirater, er det World Cup i Acapulco i mars. Til denne konkurransen har forhåndsuttatte Erik Watndal meldt forfall. Han blir ikke erstattet med annen skytter. Det betyr at vårt skeetlag i Mexico blir Jørgen Engen, Jonas Filtvedt og Malin Farsjø. Her skyter også Jan Øivind Johansen, Espen Unneland og Claus Tornsberg OL-trap med første konkurransedag allerede mandag i neste uke.