Norske skyttere klare for konkurranse i European Games

Det er snart klart for historiens andre European Games i Hviterussland og Norge stiller med hele ni skyttere til det som også blir omtalt som «Europas OL».

De ni norske skytterne skal den neste drøye en og en halve uken konkurrere i øvelsene 60 skudd luft og mixed team på 10 meter, helmatch og 60 skudd liggende mixed team på 50 meter for rifle samt individuelt og mixed team for skeet.

Troppen består av Vegard Nordhagen, Henrik Larsen, Simon Kolstad Claussen, Jeanette Duestad, Katrine Lund og Jenny Stene på riflesiden. Erik Watndal, Malin Farsjø og Jørgen Engen på lerduesiden. Disse ni inngår i Olympiatoppens tropp på totalt 38 utøvere som skal konkurrere i 10 forskjellige idretter.

De norske utøverne er på plass i Hviterussland.

Program og informasjon om hva som kommer til å skje i den hviterussiske hovedstaden Minsk de neste dagene finner du ved å klikke her.

Vi vil komme med oppdateringer fra European Games her på skyting.no og på våre facebooksider her.