Ny kvoteplass og personlig rekord satt under VM i paraskyting

Etter mesterlig å kjempet seg gjennom ordentlig tøffe, utfordrende vindforhold på skytebanen under VM i paraskyting i dag, klarte Heidi Sørlie-Rogne å gjøre det nervepirrende for oss. Hun ble rangert foran en kineser uten kvoteplass på samme nette sum av 607,9 poeng. Heidi kapret derfor den siste kvoteplassen for kvinner i SH2-klassen dette mesterskapet.

Rifleskytter Daniel Walø avsluttet sitt verdensmesterskap med en 7. plass i finalen på stående for VI-skyttere i dag. En stor prestasjon både for han selv og for laget som er her nede i Sydney.

Som om ikke det skulle være nok så setter han konkurransepers i begge øvelsene sine, hvorpå han økte med hele 23 poeng på stående i dag.

Daniel reiser derfor hjem med to gode finaleopplevelser, én 7. plass og én sølvmedalje.

Daniel Waløe i aksjon under VM i paraskyting 2019.

Liveresultater fra VM i paraskyting kan følges her. Alle mesterskapets finaler vil bli livestreamet på World Shooting Parasports facebooksider. Vi legger også ut oppdateringer fra den norske innsatsen på våre facebooksider og oppsummeringer av konkurransene på skyting.no gjennom hele mesterskapet.

Les også mer om skyting for mennesker med funksjonsnedsettelser i Norges Skytterforbund her.