Paul Aksel Johansen tar Norges fjerde kvoteplass til de paralympiske leker

Paul Aksel Johansen sikret i dag tidlig Norge den fjerde kvoteplassen til neste års paralympiske leker i Tokyo og det under den aller siste konkurransen under verdensmesterskapet i paraskyting i Sydney. Han vet å gjøre det spennende, denne karen!

Johansen sikret kvoteplassen etter å ha tatt 19. plass med 610,3 poeng under kvalifiseringen i øvelsen R6 – 50m liggende kvalifisering SH1 i dag tidlig. Hans landslagskamerat Jørn Dalen tok 26. plass med 608,2 poeng.

Se alle resultatene fra konkurransen her.

Det er et litt annet system for kvoteplasser til de paralympiske leker enn man er vant til gjennom ISSF-konkurranser, og dette kan leses mer om her.

Alle liveresultater fra VM i paraskyting kan følges her. Alle mesterskapets finaler vil bli livestreamet på World Shooting Parasports facebooksider. Vi legger også ut oppdateringer fra den norske innsatsen på våre facebooksider og oppsummeringer av konkurransene på skyting.no gjennom hele mesterskapet.

Les også mer om skyting for mennesker med funksjonsnedsettelser i Norges Skytterforbund her.