Oppstart Skytternes Ungdomsnettverk

Etter utsettelse av første samling, ble det i går kveld gjennomført oppstartsmøte for Skytternes Ungdomsnettverk, som nå består av 17 fremtidige unge ledere. Det var en motivert og inspirerende gjeng som fikk innføring i skytterforbundet og Europamesterskapene som står for tur i 2022. Det er representert mange ungdommer med mye og forskjellig erfaring. Alt fra Sport Managementstudenter, tidligere toppidrettsutøvere både i og utenfor skytebanen, og andre med svært mye erfaring innenfor idretten.

Felles for alle var at de ønsker å bidra og skape erfaringer og nettverk innenfor Skytterforbundet, og frem mot Europamesterskapet som arrangeres i Vikingskipet på Hamar i mars 2022. Frem til da, skal de ha lederkurs, være med å organisere  arrangementer, og bli (enda) mer kjent med forbundet og våre arrangementer. Det er ingen grunn til å tro noe annet enn at mesterskapet er i de beste hender, med disse lederne på laget!

Første samling og lederkurs skal arrangeres i mars, og både deltakere og vi i forbundet gleder oss til å sette ordentlig i gang med Skytternes Ungdomsnettverk for fullt. Vi er utrolig imponerte over hva de allerede har fått til, og gleder oss til å også å lære av dem på veien mot EM.

Informasjon om nettverket:

I vår fikk Norges Skytterforbund tildelt 980 000 kroner tildelt fra Ung Frivillig Fond, til å starte opp Skytternes Ungdomsnettverk. Et ungdomsprosjekt for å utvikle fremtidige unge ledere til idretten, og skytterforbundet. Dette ble gjort på bakgrunn av Europamesterskapet i luftvåpen i 2022, slik at forbundet også tilrettelegger for unge ledere inn til forbundet. Du kan lese mer om Skytternes Ungdomsnettverk her.

Ved ytterligere informasjon om prosjektet, kan det tas kontakt med Gyda Winther på gyda.winther @ skyting.no.