Følg OL på hjemmebane!

Norges Idrettsforbund har under det kommende OL i Tokyo bestilt et stort fellesområde på Scandic Hotel Sjølyst i Oslo. Disse fasilitetene vil kunne benyttes av idretter med utøvere som skal delta i Tokyo. Dette gjelder selvsagt Norges Skytterforbund, og våre ansatte og andre skytterinteresserte er hjertelig velkommen til å stikke innom denne «OL-paviljongen» på Sjølyst, hvor konkurransene vil vises på storskjerm.

President Håvard Larsen og/eller generalsekretær Per Iversen vil være tilstede på alle konkurransedatoer for våre skyttere. Som følge av tidsforskjellen vil tilstedeværelse være aktuelt på sen nattestid/tidlig morgen. Lett servering vil være tilgjengelig, primært i form av frokostprodukter. Det kan påregnes å treffe sportsinteresserte også fra andre idretter – så stikk gjerne innom for en hyggelig opplevelse og en prat med representanter fra NSF!

Konkurransedatoene for våre skyttere vil være: 24. juli, 10 m Luftrifle Kvinner, finale fra kl 03.45 – 25. juli, 10 m Luftrifle Menn, finale fra kl 08.30 – 26. juli, Skeet Menn, finale fra kl 08.50 – 27. juli, 10 m Luftrifle, Mixed Team, finale fra kl 08.15 – 31. juli, 50 m Helmatch Kvinner, finale fra kl 09.00 – 2. august, 50 m Helmatch Menn, finale fra kl 08.50