Bilder til bildealbum for Norma Ungdomscup

I forbindelse med Norma Ungdomscup, ønsker vi i år å motta bilder fra klubbene. Dette kan være både i-aksjon-bilder, bilder av skyttere, deltakere, støtteapparat eller arrangementet generelt. Vi ønsker å opprette et fotoalbum på Norma Ungdomscup sin side for å kunne vise de som er interessert, og deltakerne, hvordan det står til i de ulike klubbene.

Har du noen bilder du er interessert i å legge inn i fotoalbumet, kan disse sendes til oda.lovseth @ skyting.no. Da vil de bli gått i gjennom og lagt ut i albumet så fort som mulig. Albumet vil legges ut øverst på temasiden vår, slik at det blir tilgjengelig og lett å finne for alle.

Påmeldingsfrist 
Forøvrig går den formelle påmeldingsfristen for Norma Ungdomscup ut på søndag. Pistol- og rifleklubbene rundt i Norge skal ha fått en felles mail med informasjon om denne fristen på morgenen i dag. Grunnen til at vi har valgt å opprettholde en påmeldingsfrist for arrangementet er rett og slett for å gi klubbene noe håndfast å forholde seg til når det kommer til påmelding. Det er ikke en absolutt påmeldingsfrist, men en påminnelse.

Klubbene kan etteranmelde skyttere underveis i cupen, det viktigste er bare at dere sørger for at skytterne dere melder på, har mulighet til å skyte tre runder slik at de blir stående som tellende for premiering og rangering.

Hvordan melder jeg på? 
Påmeldingsskjemaet ligger linket opp inn på temasiden vår, Norma Ungdomscup, som du finner ved å klikke HER.

Påmeldingsskjema sendes til oda.lovseth @ skyting.no. Husk at det kun er skyttere som er 11-20 år som kan delta, nedre aldersgrense er satt til 11 år på grunn av barneidrettsbestemmelsene som vi må forholde oss til for arrangement som innebærer rangering og premiering. Har du ytterligere spørsmål til dette kan du sende en henvendelse på mail.

Spørsmål? 
Spørsmål knyttet til arrangementet sendes til cupansvarlig Oda Løvseth, oda.lovseth @ skyting.no.

Arrangementet er bare to uker unna, og vi gleder oss veldig til å komme i gang igjen etter en trøblete og strebete fjorårssesong på grunn av koronapandemien! Håper dere er klare og gleder dere også!