Første klassifiseringssamling i paratrap gjennomført!

Det ble i helgen gjennomført første klassifisering i paratrap – og vi gleder oss over engasjerte skyttere, utøvere og trenere. Det var 6 skyttere med på samlingen, i tillegg til en representant fra Beitostølen Helsesportssenter. Georg Jungård fra Beitostølen, ønsker å starte opp paratrap som en aktivitet, og vi er glade han var tilstede på samlingen for å lære. Norges Skytterforbund ser frem til et godt samarbeid også for paratrapskyttere.

Denne gang gjennomførte vi samlingen på Losby skytebane, hos Lørenskog Sportsskyttere. Det var en fantastisk gjeng med ildsjeler som ønsker alle skyttere hjertelig velkommene – God service skal det også sies det var!

Samlingen startet fredag, der det ble gjennomgang av gjennomføring av klassifisering, samt en liten innføring i paratrap, og hvordan dette arbeidet har vært til nå. Lørdag og søndag var det trening på banen, med Arne Hjelmeseter som instruktør. Det ble gjennomgang av sikkerhetsregler, skyteteknikk og treningstips. Søndag ble det avsluttet med stevnetrening – som ga utslag for noen, veldig spennende! Underveis under helgen, ble det også gjennomført klassifisering av utøverne.

Det ble høstet mange gode erfaringer, delt kunnskap og engasjement, og gjennomført gode klassifiseringer. Dette var også siste gjennomgang, før våre klassifisører reiser til Frankrike på internasjonalt klassifisørkurs om to uker.

Vi gleder oss over en fantastisk helg på Losby, med en geografisk spredt gjeng denne gangen. Det håper at engasjementet og erfaringene tas med ut i klubbene, og gleder oss over aktiviteten som er i gang. Vi ser frem til å se fler paratrap skyttere på NM, og like mye til å se de i gang med skytingen.

Tusen takk til klassifisører, utøvere, ledsagere, instruktører og Lørenskog Sportsskyttere for en bra samling!

For mer informasjon om paratrap, eller paraskyting, kan du lese mer om dette her. Du kan også ta kontakt med integreringskonsulent, Gyda Winther: gyda.winther @ skyting.no.

Bilder fra samlingen kan du finne i bildegalleriet under.