Besto internasjonalt klassifisørkurs!

Julia Solum Øren og Tone-Berit Thoreplass deltok 1.-3. juni på internasjonalt klassifisørkurs, i Chateauroux i Frankrike.

Det er halvannen måned siden Julia og Tone Berit reiste ned til Frankrike for å utdanne seg til internasjonale klassifisører.

Det var et kurs fylt med mye diskusjon, tester, caser og erfaringer. Det var totalt 13 deltakere med på kurset. Julia og Tone Berit kan også fortelle at det var utfordrende og lærerikt, men samtidig svært interessant og gøy.

Både Julia og Tone Berit besto den avsluttende eksamen, og har bestått det internasjonale klassifisørkurset. Nå gjenstår det 20 klassifiseringer før de kan kalle seg godkjente klassifisører.

Vi er stolte av det gode arbeidet som er lagt ned fra Julia og Tone Berit, og ser frem til videre samarbeid. Dette er det første internasjonale klassifisørparet i Norges Skytterforbund. Tidligere klassifisør Håkon Trønnes var også internasjonal klassifisør.

Du kan lese mer om klassifisering her, og dersom du har interesse for å bli klassifisert, kan du ta kontakt med integreringskonsulent, Gyda Winther: Gyda.winther @ skyting.no.