Teste skyting?

18. mars kan man teste paraskyting i Ranheim, mens Aron Sportsskyttere ønsker alle velkomne til Drammenshallen 25. mars. Her kan du teste både rifle, pistol, og er åpen for alle! Begge arrangementer er gratis.

Åpen dag, paraidrettssenteret!
Tid: 18. mars 2023, kl. 10.30-13.30
Sted: Ranheimsfjæra 44, 7055 Ranheim

Paraidrettssenteret i Trøndelag, på Ranheim har åpen hall lørdag 18. mars! Denne dagen kan man prøve flere idretter på senteret, der skyting er representert. Her blir det satt simulatorer for luftrifle, luftpistol og leirdue. Her kommer det representanter fra klubb, krets og forbundet for å vise hva paraskyting er, og hvilke tilbud som finnes nære deg!

Deltakelsen er gratis, men det ønsker at alle melder seg på. Dette kan du gjøre via Paraidrettssenteret i denne invitasjonen. 

Åpen dag, Drammen! 
Tid: 25. mars 2023, kl. 10.30-14.30
Sted: Knoffsgate 18, 3044 Drammen

Aron Skytterklubb ønsker også velkommen til åpen dag, der alle kan få teste skyting! Det settes opp til skyting med både luftrifle- og luftpistol, og er instruktører til å ta i mot alle som ønsker å prøve – uavhengig av alder, nivå eller funksjonsnedsettelser! For blinde og svaksynte settes det også opp lydsikter på rifle.

Det er ikke påmelding, så bare å møte! Det er NM i benkpress denne dagen, men vil være godt skiltet inn til skytebanen.