Vellykket sosialt og sportslige NM!

Bærum Jeger- og Fiskerforening har gjennomført NM 10m viltmål. Det har blitt kåret norgesmestre på mixed (20+20 skudd) og normalprogrammet (30+30 skudd). Arrangementet var godt sosialt, og ikke minst et godt sportslig nivå.

Fullstendige resultater finner du her: RT10m 2023 – NM
Bilder fra mesterskapet, og noen snutter fra skyttere i aksjon, finner du på vår Flickrkonto her.

Gode prestasjoner
Espen Krogstad var best i herreklassen, og ble dobbel norgesmester med 363 på mixed programmet, foran Even Nordsveen med 354 poeng. På normalprogrammet vant han med 552 poeng foran Tommy André Sørlie med 545 poeng. Dog ble det mer spenning særlig i semifinalen på sistnevnte program med Ola Stene – og sikret godt trykk på banen!

Tor Heiestad kunne nokså overlegent også sikre seg dobbelt norgesmestertitler i V55, med 355 poeng på mixed, og 515 på normalprogrammet. André Risto ble norgesmester i junior menn, også begge øvelser med 256 poeng i mixed programmet, og 413 poeng på normalprogrammet. For øvrig var det også personlig rekord for André på sistnevnte øvelse!

Fra venstre: Espen Krogstad, Emilie Sørlie, Tommy André Sørlie, Ola Stene, Anneline Holmen Tangen, André Risto.

Norgesrekorder for kvinnene
Både Anneline Tangen og Emilie Sørlie skøt norgesrekord i med henholdsvis 534 i kvinneklassen og 516 i junior kvinner på normalprogrammet. Det var forbedring av egne norgesrekord med 2 poeng for Anneline, og hele 16 poeng for Emilie. Nødvendigvis tar de også med norgesmestertitlene hjem, og ser frem til videre konkurranser!

Vi gratulerer norgesmestre, medaljører, rekordholdere og deltakere med gode prestasjoner, og arrangør for et flott gjennomført NM! Stor takk til Emilie Sørlie som også delte god kunnskap og resultater på våre sosiale medier.