En fantastisk helg med gode resultater

NM Skeet og OL-Trap er vel gjennomført, og det rettes en stor takk til arrangører for en flott NM. Skeet ble gjennomført på Haukåsen, hos Åsnes JFF. OL-Trap ble gjennomført på Løvenskiold av Oslo Skeet- og Trapklubb. Begge arrangementene har blitt preget av svært varierende værforhold, og det har til tider vært store regnskurer spesielt på lørdagen. Heldigere var man med været på søndag med mer opphold, det ryktes at man til og med kunne til og med ha seremonier uten paraply!

Dette har ikke sett ut til å påvirke skytterne i stor grad. Vi kan gratulerer skyttere norgesmestre, medaljevinnere, rekordsetter og skyttere med gode resultater, og ikke minst arrangører med vel gjennomført! Spesielt på skeet imponerte Erik Watndal med 124 treff innledende. I finalen var det likevel Jonas Filtvedt som holdt hodet kaldest og ble norgesmester i senior med 54 treff. I V55 ble Vidar Myhrehagen norgesmester med 113 treff.

Viktor Sager ble norgesmester etter en spennende finale i OL-trap med 42 treff i senior, kun treffet foran Ivar Støen. Best etter innledende var Ruben Grønbeck Lillerud med 116 treff. Knut Magnus Skedsmo Nilsen ble norgesmester i junior med 66 poeng. I V55 ble Tom Realf Jensen norgesmester med 117 treff, noe som også holdt til å sette ny norgesrekord! Dette er en god økning på hans forrige norgesrekord på 113 treff, som han selv satte under NM 2018, og tangerte under NM 2021.

Et stort takk fra NSFs representant til Åsnes JFF

I tillegg til sportslig har Ann Jeanette Brevik vært NSFs representant på NM Skeet, og ønsker å trekke frem Åsnes JFF for et flott NM, og et fantastisk anlegg.

Spesielt har Frank Hansen gjort et godt arbeid i forkant og under NM. Et stort takk også til hans gode hjelpere, Hallgeir Nyborg, Rolf Magnus Grenberg, Barbro Breivik og Kim Anders Øvrid. Videre kan man takke Stener Kalberg for en flotte start- og resultatlister. Lars Kristian Kjellgren har også stått for innhenting av gavepremie til klassevinnere. Også kjøkkensjef Kristin Smedbak skal ha skryt for å ha sørget for blant annet nysmurte rundstykker og smakfull gulasj med hjortekjøtt. For alle som tok tyren til Åsnes i helgen var dette en stor opptur! På toppen av det hele toppet da Stener Kalberg fikk servert kake i anledning bursdagen sin på søndag, og sto godt i stil med årets NM. Ann Jeanette understreker at arrangementet gikk som smurt fra start til slutt, og også sportslig var det like godt mesterverk som kaka.

Vi takker Åsnes JFF og Oslo Skeet- og Trapklubb igjen for flotte arrangement, det er ingen tvil om at skytterne har hatt et fint NM, og at arrangørene har lagt ned en svært god jobb.

Resultater Skeet finner du her.

Resultater OL-Trap finner du her.

Bilder fra NMene finner du her.

Hva gjelder kongepokalene vil vinnerne bli offentliggjort så fort utregningene er klare. Mer om utdeling av årets kongepokaler finner du her.