Flott samling i Alfhallen!

Det ble sist helg gjennomført klassifiseringssamling i Alfhallen, og det var en god gjeng som deltok på samlingen. Mange ferske skyttere deltok, dermed ble det satt av god tid til tilpasning av utstyr, og erfaringsutveksling rundt spesielt utstyr for rifleskytterne.

Med oss var instruktører på rifle var Heidi Sørlie-Rogne og Stian Sørlie-Rogne. Pistolinstruktør var Petter Bratli, som også stilte opp med utstyr for sliping av pistolgrep.

Det ble også gjennomgått treningsøvelser på grunnleggende skyteteknikk, oppvarming og mental trening. Det ble også gjennomført mindre konkurranser.

Utøverne skulle også klassifiseres, og Julia Solum Øren og Tone Berit Thoreplass kom ferske fra nordisk klassifiseringsseminar i Stockholm. Også på denne samlingen gjorde de en god jobb, og fikk også tid til å bli med på banen for å se skytterne i aksjon, og ikke minst prøve å teste litt skytebord og ulike skytestillinger.

Det ble lange dager på banen både lørdag og søndag, og det er ingen tvil om at det er mye kunnskap, erfaringer og arbeidsoppgaver som blir med hjem!

Vi takker for en veldig fin samling.

Har du spørsmål tilknyttet paraskyting, eller klassifisering?

Ta kontakt med integreringskonsulent, Gyda Winther: gyda.winther @ skyting.no.

Mer om paraskyting kan du lese her.