Hasle Open for første gang!

Hasle/Ise Salongskytterlag arrangerte i helgen Hasle Open for første gang. Dette var et arrangement på fokus på moro, aktivitet og kjennskap på tvers av klubber. Litt over 15 skyttere fra klubbene i nærheten i rekrutt og junior-alder deltok på moroskyting lørdag. Her ble det gjennomført flere runder med Monte Carlo, med superfinale til slutt. Videre var det også pyramideskyting med ny vri – nemlig med jakt etter gullbarer.

Monte Carlo er også kjent for en finale med gult-kort, rødt-kort. Her ble det gjennomført ved at arrangørene hadde kryss-system, det vil si at skytterne var ute av konkurransen etter tre kryss. Denne ble her kjørt i flere puljer, der vinnerne av puljene kom videre til en siste superfinale.

Pyramideskytingen ble gjennomført med lag på to og to, der de byttet på å skyte. Her handlet det om å skyte sine skudd på 10 minutter, sikre våpenet og løpe for å finne gullbarer/godteri på bordet bak standplass. Da «løperen» kom tilbake, var det den andre skytterens tur med 10 minutter. Lagene ble trukket, for å sikre at det var blanding fra ulike klubber for å bli litt bedre kjent. Dette var en morsom vri, som bidro til svært høyt aktivitetsnivå i hallen!

Skytternes VIP-bord
Dagen ble avsluttet med pizza på «VIP-bord» for skytterne, der de fikk anledning til å ta en velfortjent felles avlslutning på dagen. Denne aktivitetsdagen ble gjennomført i forbindelse med et stevne dagen etterpå. Dette var også en fin måte å la skytterne bli bedre kjent på.

Frister til gjentagelse
Skytterne vi snakket med kunne veldig gjerne tenke seg å ha flere arrangementer som dette, og så veldig frem til å delta også neste år! Arrangører har også gjort jobben med å innhente innspill fra skytterne, og er klare for å gjøre justeringer til neste anledning. Med andre ord er det utrolig flott initiativ og gjennomføring av Hasle/Ise SSL, og vi håper flere klubber tar inspirasjon – for dette så ut til å være en suksess! Bilder fra dagen finner du nederst i saken.

Begge øvelsene kan du finne i vår «treningsbank». Her finner du også flere øvelser som kan brukes til inspirasjon både på samlinger og treninger. Disse kan tilpasses til alle skyttere uavhengig av nivå.

Vi har også et nytt Skyt med oss prosjekt; Merkeskyting, som er rettet mot rekrutt og junior. Du kan finne dette her.

Har du/kjenner du til andre lignende arrangementer og tiltak? Tips oss gjerne, så vi kan dele videre!