Norgescup 2020

NORGESCUP 2020

RESULTATER FOR NORGESCUP 2020

Trykk på denne linken for å finne stillingen (LINK KOMMER?).

HVA ER NORGESCUPEN?
Fra 2020 arrangeres det en Norgescup i alle grener. Cupen innføres fra 1. mars 2020 og skal gå hvert år i perioden mars – september. Cupen gjennomføres i følgende øvelser og klasser:

  • Rifle – 50m 60 skudd liggende (A, B, K1, SH1, SH2)
  • Pistol – 25m standard (A, B, C, SH1)
  • Lerdue – Skeet (A, B, K1)
  • Viltmål – 50m villsvin 30+30 skudd (A, K1)

HVEM ER CUPEN FOR?
Cupen er åpen for alle, men det er ingen aldersklasser.

HVORDAN REGISTRERER VI RESULTATENE?

Stevnet skal registreres i terminlisten som Norgescup -” øvelse” (f.eks. 50m 60 skudd liggende). Det må framgå av resultatlista at 2 godkjente dommere var tilstede under konkurransen for at resultatet skal telle.

HVORDAN MELDER JEG PÅ UTØVERE FRA KLUBBEN MIN?
Resultater skal sendes inn på lik linje som andre approberte stevner, hvis resultat ikke blir registrert innen kl 23.59.59 påfølgende mandag kveld så blir ikke resultatet godkjent.

HVORDAN ARRANGERER VI DET?
8 konkurranser inngår i Cupen, hvorav de 6 beste poengsummene teller. Stevner som skal inngå i cupen kan gjennomføres den første og tredje uken i hver måned: mars, april, mai, juni, juli og august.

Det må dokumenteres at 2 godkjente dommere var tilstede under konkurransen for at resultatet skal telle.

NC-stevner skal registreres i terminlisten som «Åpent stevne m/Norgescup».

Finale gjennomføres første helgen i september, med de 8 beste skyttere for hver øvelse. For at det skal gjennomføres finale så må det være minimum 4 personer med tellende resultat for cupen. Aktuelle skyttere vil inviteres direkte, samt at det vil bli publisert på skyting.no hvor finalene blir gjennomført.

Spørsmål eller tilbakemeldinger?

Kontakt ???? på ????

Viktige dokumenter

PREMIERING

Nummer 1, 2 og 3 i finalen premieres i hver øvelse og klasse. Pengepremie på kroner 3000,- til nummer 1, kroner 2000,- til nummer 2 og kroner 1000,- til nummer 3. Vandrepremie for totalvinner i hver klasse.

Loading...