Monica Lillehagen sikret Norges andre kvoteplass til de paralympiske leker

Rifleskytter Monica Lillehagen sikret i dag Norges andre kvoteplass til de paralympiske leker under VM i paraskyting i dag. Dette kun én dag etter at hennes lagkamerat Sonja Jennie Tobiassen tok Norges første kvoteplass til lekene i går.

– Etter to stillinger var jeg ganske frustrert og måtte jobbe mye med meg selv når jeg startet på stående. Varierende vind gjorde det utfordrende, men hadde fokus på å jobbe med ett og ett skudd, sier en smilende Monica etter dagens skyting.

I tillegg til å sikre norsk kvoteplass tok Lillehagen også personlig rekord i konkurranse med 1116 poeng (371 – 379 – 366), og endte på en 14. plass og kapret dermed den tredje og siste kvoteplassen i denne øvelsen (R8) i VM. Vi gratulerer med fantastisk innsats!

Monica Lillehagen i aksjon under VM i paraskyting i Sydney, 2019.

Liveresultater fra VM i paraskyting kan følges her. Alle mesterskapets finaler vil bli livestreamet på World Shooting Parasports facebooksider. Vi legger også ut oppdateringer fra den norske innsatsen på våre facebooksider og oppsummeringer av konkurransene på skyting.no gjennom hele mesterskapet.

Les også mer om skyting for mennesker med funksjonsnedsettelser i Norges Skytterforbund her.