Per Iversen er NSFs nye generalsekretær

Som tidligere meddelt har Arild Groven bedt om å få konsentrere seg om en del større prosjektoppgaver, og i dag tok Per Iversen (60) over stafettpinnen som generalsekretær i Norges Skytterforbund.

Per Iversen.

Per Iversen har vært gjennomført en rekrutteringsprosess som har vært drevet av visepresident Bjørn Harald Vik, styremedlem og leder i Toppidrettskomitéen Ingrid Stubsjøen, ansattrepresentant Dag Olav Rønning, samt Jan Gunnar Storli fra Search House i Trondheim. Totalt kom det inn 31 søkere. På oppløpssiden var det 3 godt kvalifiserte søkere.

Iversen er tidligere generalsekretær i Norges Bowlingsforbund og er godt kjent både med norsk idrett generelt og presisjonsidrettene spesielt. Trykk her for å se Iversens CV.

– Vi er veldig glade for å få en så erfaren kar som Per på laget, sier president Håvard Larsen.

– Per er en dyktig organisator, har god gjennomføringsevne, er strukturert og har en åpen, omgjengelig og sosial adferd.

Per Iversen er tilsatt fra og med i dag og jobber i en åremålsstilling som varer til 31. januar 2027.

– Jeg har arbeidet innen norsk idrett i en årrekke, og ser nå virkelig frem til å gjøre en innsats for Skytterforbundet. Miljøet og idretten fremstår som attraktiv og spennende, og jeg gleder meg til å bli kjent med alle menneskene som er involvert i de ulike grenene og alle klubbene som tilhører NSF, forteller Iversen.