Oppdatert bragdmerkeliste etter første halvår av 2022

Nå som NM-sesongen 2022 er over, og høstens internasjonale mesterskapssesong så vidt har startet, passer det godt å presentere en oppdatert bragdmerkeliste for i år!

Det er nå 1317 skyttere som har tatt bragmerkepoeng og 290 som har sikra seg 6 poeng og dermed har kvalifisert seg for Bragdmerket. Noen av disse har passert denne grensa i år, vi kommer tilbake på slutten av året med oversikt over hvem som er nye merkevinnere i 2022. Det samme gjelder Bragdmerkestatuetten, i og med Skytterlandslagets flotte prestasjoner i vårsesongen, er det flere som allerede har oppnådd de poengene som skal til for å motta statuett.

Vi presiserer som vanlig at med så mange navn og resultater og med ulike feilkilder, kan det oppstå feilregistreringer, dubletter etc. i tabellen, og vi tar gjerne i mot korreksjoner til nsf @ skyting.no. En ting man må være oppmerksom på, er at det ikke trenger være noen direkte sammenheng mellom antall poeng vunnet og antall NM-gull, dette siden det i utgangspunktet må være 5 deltakere i en NM-klasse for at vinneren skal få bragdpoeng.

Hva er bragdmerket og bragdmerkestatuetten?
Bragdmerket og bragdmerkestatuetten er Norges Skytterforbunds høyeste utmerkelser for individuelle skytterprestasjoner. For å få merket, og etter hvert statuett, må skytterne oppnå prestasjoner som gir poeng etter en skala. Les mer om bragdmerket og bragdmerkestatuetten her.