800 besøkende på Skyttermessen 2020

Rundt 800 skytterentusiaster tok turen innom Skyttermessen 2020 forrige helg og fikk med seg gode tilbud fra 25 utstillere, mer enn 40 merkevarer og en rekke spennende foredrag.

NSFs president Håvard Larsen er fornøyd med arrangementet, men sier også at det er flere læringspunkter som tas med videre til fremtidige skyttermesser.

– Besøkstallene fra Skyttermessen 2020 ligger nå klare og de gjør det klart at rundt 800 besøkende tok turen innom messen. Målet vårt var det dobbelte. Samtidig var dette første gangen og til oss er unison tilbakemelding fra besøkende og medlemmer at dette må gjentas neste år. Vi som arrangør er fornøyd med mye, men vi har også mange læringspunkter til neste gang, sier han.

Send inn dine tilbakemeldinger
Var du til stede på Skyttermessen 2020 vil vi gjerne høre hva du synes og ikke minst ta i mot forslag om hva du synes kan gjøres bedre til neste gang! Fyll ut tilbakemeldingsskjemaet under, så blir dine forslag tatt videre til arrangørene:

Gikk du glipp av noe under Skyttermessen 2020?
I så fall har vi samlet opp og oppsummert noen av foredragene og sakene fra messen her på skyting.no:

Fotogalleri:

(Alle foto: Andrew Walls)