Miniatyrbanen (50 meteren) på Løvenskiold

Det er nå etablert 22 elektroniske skiver for miniatyrgevær og fripistol på Miniatyrbanen på Løvenskiold. Banen er åpen for alle medlemmer av Norges Skytterforbund som kjøper kort til monitorene. Det er nøkkelsafe med kode på inngangsdør og til rom hvor oppkobling gjøres. Det er hengt opp detaljerte veiledninger for åpning og lukking av banen.

Banen er åpen 0800-2100 for trening på alle hverdager, søndager 1000-1500. Det fremgår av oppslåtte terminlister når det arrangeres stevner, og banen er da stengt for trening. Nyttårsdag, skjærtorsdag, langfredag, første påskedag, annen påskedag, Kristi Himmelfartsdag, første pinsedag, annen pinsedag, 17. mai, første juledag og annen juledag er skytefrie dager.

Datakort kan kjøpes av Jan Erik Karlsen på mail eller telefon 907 33 801. Et kort med 1.000 skudd koster 250,- hvis utbrukt datakort returneres. Nytt kort koster kr 50,-. Kortet kan sendes i posten mot dekning av portoutgift med kr 12,-. Kode til nøkkelsafene opplyses til de som kjøper datakort.

Skyttere som ikke er medlem i en klubb i Norges Skytterforbund kan søke om medlemskap i Rifleringen Sportsskyttere. Medlemskontingenten for hovedmedlem er kr 25,- pluss kr 300,- i forbundskontingent og kr 50,- i kretskontingent.